Tuesday, 9 June 2009

Sistas PlaceSistasPlace is een inititiatief van Poema Jones. Zij is een ontwerpster die handgemaakte accessories en kleding ontwerpt, produceert en verkoopt via haar Webshop en Website www.poemajones.com.
Daarnaast geeft zij Haak Workshops en verkoopt zij haar spullen op eigen georganiseerde feestjes en of feestjes/festivals van derden.

Sistas Place heeft als bedoeling mode-ontwerpers een plek te geven waar zij hun ontwerpen kunnen aanbieden zonder te maken te krijgen met hoge opstartkkosten of als ze wel een plek vinden; lage inkoopprijzen, consignatie verkoop of het moeten afstaan van een deel van de omzet.

Ervaringen die Poema Jones zelf heeft opgedaan in haar zoektocht naar een plek om haar ontwerpen aan de vrouw te brengen. Tot zij besloot voor haar zelf te starten.

Sistas Place Praktisch:
Voor E. 1,00 per dag, kunnen ontwerpers tot 50 artikelen onder eigen naam artikelen in de webshop plaatsen.
Zij kunnen een plek inkopen voor halfjaar tot een jaar.
Zij maken gebruik van alle faciliteiten van de webshop, de gedeelde exposure door promotie van de individuele ontwerpers en van de algemene promotie van de website door Poema Jones zelf.

Voorwaarde is dat de artikelen moeten passen binnen het concept van Poema Jones om het geheel uniek en exclusief te houden.

Er wordt hiernaast 1 x per kwartaal een craftmarket gehouden waar, allen op de website gepresenteerde ontwerpers, hun spullen kunnen verkopen.

Heb je interesse?
Neem dan contact op met poema@poemajones.com

Bless

Poema

No comments: